Fotózás/Photography

 
Tapasztalatok, referenciák
 
16 éves koromban kezdtem el kacsákat és ludakat fényképezni párizsi parkokban. A természetfotózás eleinte hobbi volt számomra, majd a munkám részévé is vált. Nagyrészt természetfotókat készítek (link a megfelelő galériához), illetve környezetvédelemmel kapcsolatos eseményeket örökítek meg (link a megfelelő galériához). A Greenfo-ra készült, saját fotókkal illusztrált cikkeim itt tekinthetők meg.
 
Több száz alkalommal publikálták képeimet különböző lapokban, internetes portálokon, kiadványokban (például a National Geographic magyar honlapja (ng.hu), greenfo.hu, Élet és Tudományorigo.hu, Nők Lapja, Új Ember, szakdolgozat stb.), Facebook-profilképként, illetve tudományos előadások illusztrációjaként.
 
Dolgoztam többek között a 27. Nemzetközi Természetvédelmi Biológia Kongresszus, a Környezet- és Természetvédő Szervezetek Országos Találkozója, a Csikihegyek utcai Általános Iskola, a WWF Magyarország és a Magyar Kerékpárosklub munkatársainak a megrendelésére, fotóztam a Presszó Tangó Libidó együttes koncertjein, továbbá esküvőkön is.
 
2001-ben Varga Emma grafikussal közös kiállításon mutattam be képeimet, majd 2012 óta hét helyszínen (iskolában, közösségi házakban, könyvtárakban) állítottam ki válogatásokat legjobb képeimből. A legutóbbi ilyen alkalom a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központjában volt 2015 végén, két részletben. Itt látható Tuba Máté (Infocracy) rövid videója erről az eseményről:
 
 
2012-ben két kisebb díjat is kaptam: harmadik lettem a Zöldpolc öko webáruház Facebook-os pályázatán, és második helyezést értem el a Gazdagréti Közösségi Ház RÉT Galériája által kiírt képes levelezőlap tervező pályázaton. 2014-ben a IX. Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferencia fotópályázatán két kategóriában is harmadik helyezett lettem. 2016. áprilisisában harmadik lettem a WWF Magyarország Föld Órája videópályázatán. 2017 májusában és júniusában a bogyiszlói fás legelőkről szóló pályázat keretében állították ki két képemet.
 
 
 
Bízza rám eseményének megörökítését!
 
Vállalom rendezvények, konferenciák, természetvédelmi programok fényképes dokumentálását. Óradíjam bruttó 5 000 Ft. A minőségi munkához utómunkálatokra is szükség van, egy 4 órás eseménynél ez kb. két órát jelent. Ezt az időt is elszámolom munkadíjként. Az esetlegesen felmerülő többletköltségeket (utazás, szállás és étkezés) a megrendelő fizeti.
A részleteket illetően lépjen kapcsolatba velem a bb@balint.bajomi.eu e-mail címen, vagy a +36 30 90 59 249-es telefonszámon!
 
 
 
Kiadványhoz keres természetfotót, környezetvédelemmel kapcsolatos képet? Mintegy 100 000 képből álló archívumomban számos ilyen felvétel található. Írja meg, hogy milyen képre van szüksége, és szívesen állok rendelkezésére!

Bruttó árak:

Elektronikus megjelenések:
- Internetre: 2 000 Ft/kép.
- filmbe, TV-műsorba: 50 000 Ft/kép
 
Weboldal fő arculati elemeként:
- nonprofit szervezet esetében: 5 000 Ft/kép
- mikro- és kisválllakozás esetében: 10 000 Ft/kép
- közép- és nagyvállalkozás (250 alkalmazott felett) esetében: 50 000 Ft/kép

Nyomtatott megjelenések:
-újság, magazin belső oldalára: 7 500 Ft/kép,
-újság, magazin címlapjára: 15 000 Ft/kép,
-könyv belső oldalára: 15 000 Ft/kép,
-könyv címlapjára: 35 000 Ft/kép,
-Szórólapba, katalógusba: 50 000 Ft/kép.
 
5 kép feletti rendelés esetén kedvezményt adok egyéni egyeztetés alapján.
 
Szeretne egy szép természetfotót a nappalija, irodája falára? A galériámban látható képek megrendelhetők különböző méretekben.

Árak:
-A5 (15x20 cm): 5 000 Ft + postaköltség
-A4 (20x30 cm): 7 500 Ft + postaköltség
-A3 (30x40 cm): 10 000 Ft + postaköltség
Az árak bruttó értékek és csak a nyomtatásokat tartalmazzák (a képkeretet nem). Budapesten belül postaköltség nélkül, személyes átvétellel is lehet képet rendelni.
 
Ha rendelni szeretne, írjon a bb@bajomibalint.hu e-mail címre, vagy hívjon a +36 30 90 59 249-es telefonszámon!